60 jaar Oertzen.
Meer dan een halve eeuw bouwen aan eersteklas machines.

Met haar fabriek en hoofdkantoor in Duitsland is Oertzen al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het produceren van hogedrukreinigers voor klanten in de commerciële en industriële sector.
Oertzen-hogedrukreinigers onderscheiden zich door hun   “Made in Germany”– ontwerp, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de Duitse industrie. Bovendien worden tijdens de productie alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Dit is de visie van Oertzen, om solide, duurzame en betrouwbare machines te creëren.
 
In Nederland is Oertzen eigendom van de Hako Group, één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van geavanceerde machines voor binnen-, buiten-, straatreiniging, terreinonderhoud en multifunctionele voertuigen. Elke dag zijn wij bezig met innovatie op het gebied van energie-, milieubesparingen en gebruiksvriendelijkheid.
Hako NL is zelf verantwoordelijk voor levering van snelle, efficiënte technische service die kenmerkend is voor het vertrouwen dat elke klant nodig heeft.
 
Hako Andelst
Hako Andelst

Hako NV en ons dealernetwerk in België.
Altijd dicht bij als je ons nodig hebt dankzij onze servicemonteurs en dealernetwerk

Bij Hako NV in Erpe-Mere kunt u terecht voor service-onderhoud en aankoop van een Oertzen hogedrukreiniger. Ons adres is:
Industrieweg 27 9420 Erpe- Mere +32 (0)53/80.20.40 info@hako.be

In Belgie werken wij samen met de volgende dealers:

Landelijke dekking.
Altijd dicht bij als je ons nodig hebt dankzij onze servicemonteurs en dealernetwerk

Een uitgebreide technische service aangeboden door Hako Nederland, klaar voor elke noodsituatie. Dankzij ons dealernetwerk en eigen servicemonteurs die over het hele land verspreid zijn, staan wij snel en efficiënt voor u klaar voor service en onderhoud.  Een ruime beschikbaarheid van reserveonderdelen en desgewenst een vervangende machines beperkt de stilstandtijd als gevolg van storingen tot een minimum.

 

Power – Kwaliteit – Service

Van fabrikant naar de klant